SmartWise sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)

SmartWise sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)
SmartWise sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)
SmartWise sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)
SmartWise sziréna, 2 db távirányítóval, RF (vezeték nélküli)

A SmartWise vezetéknélküli, RF-es szirénája, mellyel a Sonoff és SmartWise érzékelők közvetlenül is párosíthatóak. A távirányítót SmartWise RF Bridge-el párosítva más WiFi-s eWeLink-kompaibilis okosotthon eszközökről is vezérelhető.

Várható szállítási idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
1990
Nincs raktáron
15
11 790 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2022.11.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 1 800 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A SmartWise RF szirénája a Sonoff és SmartWise okosotthon eszközökkel kompatibilis, több üzemmódot is támogató beltéri sziréna, mely a riasztáskor hang- és fényjelzést is ad. 

A szirénát akár közvetlenül is (RF Bridge nélkül is!) összekapcsolhatjuk Sonoff vagy SmartWise RF szenzorokkal (pl. Sonoff DW2 RF, SmartWise DW2 RF ablak/ajtónyitás érzékelő, Sonoff PIR2 RF mozgásérzékelő, SmartWise RF rezgésérzékelő, SmartWise RF gázszivárgás érzékelő vagy SmartWise RF füstérzékelő, SmartWise vízérzékelő), így a szenzorok által leadott riasztásra azonnal megszólal. A sziréna távirányítója természetesen SmartWise RF Bridge-el (vagy Sonoff RF Bridge-el*) párosítható, és az RF Bridge-n keresztül így felkapcsolhatjuk a szirénát az eWeLink felhőre is, azaz a szirénát vezérelhetjük más Wi-Fi-s (azaz RF nélküli) Sonoff és SmartWise eWeLink-es okoseszközzel is.

 

A szirénához összesen kettő (1 és most plusz 1 ajándék) saját SmartWise 4 gombos távirányító is tartozik, mellyel a sziréna üzemmódjai között válthatunk, illetve mellyel az S.O.S. azonnali szirénázást is aktiválhatjuk.

A sziréna üzemmódjai és a távirányítók 4 gombja:

 1. Inaktív üzemmód - ebben a sziréna nem szólal meg egyetlen RF szenzortól jövő riasztásra sem, csak az SOS gombbal riasztható.
 2. Otthoni üzemmód - ebben a sziréna csak a környezeti szenzorok riasztására jelez, a biztonsági szenzorokéra nem.
 3. Aktív üzemmód - ebben a sziréna minden RF szenzortól jövő riasztásra jelez.
 4. SOS üzemmód - ennek a gombnyomással való aktiválásakor a sziréna megszólal.

 

A két saját távirányítón kívül sziréna párosítható a Sonoff 4 gombos vagy 8 gombos RF távirányítóval is, melyek összes gombja automatikusan megkapja a párosításkor a 4 üzemmód vezérlését.

A szenzorokkal való párosításkor egyénileg megadható, hogy melyik szenzort kívánjuk környezeti és biztonsági szenzorként párosítani vele. Például az olyan szenzorokat, melyek riasztása esetén otthon tartózkodásunk esetén is szeretnénk aktiválni a szirénát (pl. füstérzékelő, gázszivárgás szenzor stb.), környezeti szenzorként párosíthatunk, más szenzorokat (pl. mozgásérzékelőt vagy ajtónyitás érzékelőt) pedig a biztonsági szenzorok közé sorolhatunk be, így otthoni üzemmód esetén ezekre nem riaszt a sziréna. De természetesen ettől eltérhetünk szabadon, és akár minden szenzort párosíthatunk otthoni és aktív üzemmódban egyaránt riasztó szenzorként.

Mivel az (elemes) RF érzékelőkhöz és más Sonoff és SmartWise WiFi-s okoseszközökhöz (RF Bridge-n keresztül) vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik, így a szenzorok felé nem szükséges vezetékezés, csak az állandó tápellátáshoz van szüksége egy konnektorra, egy szabványos microUSB vezetékre és egy 5V/1A USB tápegységre (melyek nem tartozékok).

 

Terméktulajdonságok:

 • A sziréna egyszerűen telepíthető és beállítható, könnyen felszerelhető
 • A sziréna hátlapja (a tartozék) 2 csavar segítségével falra/plafonra/bútorra felrögzíthető
 • Max. hangerő: kb. 85-90db,
 • Legkésőbb 3 perccel a riasztás után automatikusan kikapcsol a hangjelzés, ha korábban a távirányítóval le nem állítják
 • Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz, RF vevője kb. 20-30 méteres távolságból (akadálymentes térben) érzékeli az RF szenzorokat és távirányítókat
 • max. 128 db RF szenzorral, és max. 5 db távirányítóval párosítható
 • beépített akkumulátor, akár 12-24 óra standby akkumulátorról, akkumulátor: 7.4V / 400mA
 • microUSB-s tápmenetetén át (egy nem tartozék microUSB kábel és 5V/1A USB táp segítségével konnektorba dugható)
 • 2 db, az üzemmódokat jelző 4 gombos SmartWise távirányítóval az üzemmódok válthatóak és az SOS gombbal a sziréna meg is szólaltatható manuálisan is. (A SmartWise 4 gombos távirányító csak a SmartWise RF Bridge-el kompatibilis, a Sonoff RF Bridge-el nem)
 • Távirányítója kompatibilis a SmartWise RF Bridge-el, a távirányító jelét a SmartWise RF Bridge felismeri, lemásolja, és ez alapján a sziréna üzemmódjai vezérelhetőek, illetve a sziréna megszólaltatható eWeLink app-ból manuálisan, vagy az eWeLink app Scene / Okosvezérlés funkciója segítségével más Sonoff/SmartWise eszközök által vezérelve is
  Egy 4 gombos vagy 8 gombos Sonoff távirányító segítségével (!) párosítható a sziréna Sonoff RF Bridge-hez is, a távirányító jelét a Sonoff RF Bridge felismeri, lemásolja, és ez alapján a sziréna üzemmódjai vezérelhetőek, illetve a sziréna megszólaltatható eWeLink app-ból manuálisan, vagy az eWeLink app Scene / Okosvezérlés funkciója segítségével más Sonoff/SmartWise eszközök által vezérelve is
 • Alkalmazás: csak beltérre, nem csapadékálló!
 • A RF átjárókat vezérlő eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!
Adatok
Gyártó
SmartWise
Távvezérlési mód (ÉS kapcsolat)
RF 433 MHz adó
Cikkszám
SMW-BUN-SIR-S4G
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek