Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő
Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő
5 790 Ft

Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő

Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő
Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő
Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő
Sonoff PIR3-RF vezetéknélküli RF mozgásérzékelő

A Sonoff PIR3-RF a Sonoff okosotthon termékcsaládjának infrás mozgásérzékelőjének a legújabb RF-es, azaz rádiófrekvenciás verziója. Sonoff Bridge RF vagy SmartWise RF Bridge gateway-en keresztül vezeték nélkül kapcsolódik a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok).

Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1790 Ft
Már csak 1 db elérhető készletről
5 790 Ft
Részletek

Sonoff PIR3-RF a Sonoff okosotthon rádiós, azaz RF termékcsaládjának a legújabb mozgásérzékelője, a PIR2 típus utódja, mely kisebb és kompaktabb méretben nyújt mozgásérzékelést, mint elődje. Kétoldalú öntapadós matricával, vagy a külön kapható, forgatható-dönthető fali tartóval a szükséges irányba nézve egyszerűen felerősíthető.

Más Sonoff okoseszközökhöz -, például a mozgásérzékelő által vezérelt világításhoz vagy relékhez - vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik a Sonoff Bridge RF átjárón vagy a SmartWise RF Bridge átjárón keresztül, nem szükséges tehát vezetékezés a használatához. Az energiaellátását 1 db CR2450-es gombelem biztosítja, (mely nem a termék tartozéka).

A mozgásérzékelő által érzékelt mozgásról az eWeLink app-on keresztül riasztás is kérhető az iOS/Android telefonra, azaz nagyon egyszerű mozgásérzékelős riasztóként is használható. A telefonos riasztás a PIR3-RF esetén megosztható más eWeLink-es fiókkal is!

Más Sonoff eszközök vezérlése esetén az eWeLink app Okosvezérlés (Scene) funkcióján át vezérelhetőek más okoseszközök (villanykapcsolók, kapcsoló relék, okoskonnektorok) bekapcsolása az érzékelt mozgás adta kapcsolási jellel.

 

A PIR3-RF mozgásérzékelő már két üzemmódra is beállítható:

  • az ALERT üzemmódban minden érzékelést követően 5 másodpercen belül már újabb riasztást küld az érzékelt mozgásról
  • NORMAL  üzemmódban pedig minden érzékelést követően csak 60 másodperc elteltével küld riasztást legkorábban.

Közvetlenül, RF Bridge nélkül is (!) összekapcsolható a SmartWise RF szirénával, és mozgás  érzékelése esetén megszólaltatható vele a vezetéknélküli, RF sziréna.

Terméktulajdonságok:

  • Ultra-alacsony fogyasztású mikroprocesszorok
  • Erős és tartós kivitel: otthonra, irodába, raktárhoz, garázshoz stb. is ideális 
  • Egyszerűen telepíthető és beállítható vezetékezés nélkül, falra könnyen felszerelhető, öntapadós matricával vagy (külön rendelhető) tartóval
  • Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz 
  • Érzékelési távolság: max. 8m
  • Érzékelési szög: 100 fok
  • Alkalmazás: beltérre
  • Tápellátás: 1 db CR2450 gombelem
Adatok
Gyártó
Sonoff
Cikkszám
SON-KIE-PIR3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek