Széchenyi Terv Plusz

  • a kedvezményezett neve: MEGA-PLUSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • a fejlesztés tárgya, célja: Technológiafejlesztést eredményező beruházások a MEGA-PLUSZ Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege: 147 240 209 Ft
  • a projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt keretében vállalkozásunk több tevékenységéhez kapcsolódóan (kereskedelem, árumozgatás, öntözéstechnika) történik eszközbeszerzés. Ezen gépekkel alapvetően olyan munkafolyamatainkat tudjuk fejleszteni, melyeket eddig kézi erővel végeztünk el, így ezáltal jelentősen növelhető vállalkozásunk hatékonysága, termelékenysége. Az önkiszolgáló autómosóknál a magasnyomású tömlőroppantást (200-400 BAR üzemi nyomású) szervizelést eddig bérmunkában, külsős céggel oldottuk meg, de pályázatban beszerzésre kerülő tömlőprésnek köszönhetően saját hatáskörön belül maradna ezen megrendelőktől érkezett igény is.

A pályázat keretében egy komplex vállaltirányítási rendszert is bevezetünk vállalkozásunknál, hiszen egy ekkora készlettel rendelkező vállalkozásnál ez már elengedhetetlenné vált a mai felgyorsult világban. Jelenleg még óriási terhet ró ránk, és nagyon sok ráfordított munkaórát vesz igénybe a termékek árazása és címkézése, a készletnyilvántartás és adminisztráció.

Vállalkozásunk a közelmúltban új üzletágat hozott létre a fényképészet számára, melyet azóta folyamatosan fejlesztünk. A beszerzésre kerülő fényképezőgépek és képrögzítő berendezések is ezen tevékenységünkhöz kapcsolódnak. Ezek segítségével professzionális, jogtiszta termékfotókat és használati, gyakrolati videókat készíthetünk, melyeket saját webáruházunkban hasznosíthatunk. Ezen túl lehetőségünk nyílik más webáruházak számára termékfotó készítésére. A minőségi termékfotózás iránt magas kereslet mutatkozik, ezért is döntöttünk a tevékenység elindítása és fejlesztése mellett, hiszen rövid időn belül stabil jövedelemtermelő forrása lesz vállalkozásunknak.

A jelenleg árukészleten lévő új gépeink és szervízelésre beérkezett gépeket csak egy fólia sátorban tudjuk tárolni, 447 m2-es külön elkülönített, zárható, tűz és vagyonvédelemmel rendelkező, korszerű, a mai kornak megfelelő épület kialakítása vált szükségszerűvé.

Egy új raktár épületben helyet kap egy olyan külön helyiség is, ahol minden gép eladásakor és azok átadásakor, az első beüzemelést látványosan a vevő előtt tudjuk megtenni, valamint itt kerül kialakításra egy irodarész az adminisztratív dolgozók számára.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.