Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő
Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő
3 795 Ft

Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő

Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő
Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő
Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő
Sonoff DW2 RF (vezetéknélküli) ajtó / ablaknyitás érzékelő

A Sonoff DW2 RF a Sonoff legújabb, RF technológiát használó vezetéknélküli ablak/ajtónyitás érzékelője. Sonoff RF Bridge vagy SmartWise RF gateway-en keresztül vagy közvetlenül RF-vevős eszközökhöz vezeték nélkül kapcsolódva küld riasztást az érzékelt nyitásról a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok).

Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1990
Raktáron
3 795 Ft
Részletek

Sonoff DW2 a Sonoff DW1 érzékelő utódja, egy olyan ajtó/ablaknyitó érzékelő, mely a nyitásról (a zárásról nem!) képes RF riasztást küldeni közvetlenül RF-es vevővel felszerelt kapcsolónak vagy relének, vagy RF Bridge-nek. A nyitáskor küldött riasztáshoz eseményeket és vezérléseket kapcsolhatunk az eWeLink app-ban. A szenzor két részből áll: az egyik elem az ajtóra vagy az ablakra kerül, a másik rész a keretre, és a két rész közötti mágneses kapcsolat megszakadásakor riaszt az eszköz.

Ha olyan RF-es érzékelőt keresel, mely a nyitást és a zárást is érzékeli, és mindkettőről képes RF-es riasztást küldeni, akkor a - Sonoff- és eWeLink-eszközökkel teljesen kompatibilis - SmartWise DW2+ ajtó/ablaknyitás érzékelő szenzort válaszd!

A termék WiFi-s "párja" a Sonoff DW2 WiFi ajtó/ablaknyitás érzékelő, melynek előnye, hogy nem szükséges RF-WiFi átjáró a működéséhez, hiszen követlenül a WiFi router-re kapcsolódik, illetve lekérdezhető a pillanatnyi (nyitott/zárt) állapota, hátránya viszont, hogy a WiFi-re kapcsolódás időigénye miatt jóval lassabban küld riasztást az azonnal riasztó RF verzióhoz képest.

Más Sonoff okoseszközökhöz -, például az ajtó/ablaknyitó által vezérelt világításhoz vagy relékhez - vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik a Sonoff RF Bridge-en vagy SmartWise RF Bridge-en keresztül, nem szükséges tehát vezetékezés a használatához. Az energiaellátását 1 db 27A típusú elem biztosítja (mely nem a termék része).

A nyitásról és a zárásról is az eWeLink app-on keresztül riasztás is kérhető az iOS/Android telefonra, azaz nagyon egyszerű riasztóként is használható. Ha riasztás van a telefonra beállítva, azt csak a Sonoff RF Bridge / SmartWise RF Bridge eszköz eWeLink-es tulajdonosa kapja meg, a riasztás a készülék eWeLink-es megosztása esetén sem megy át más eWeLink-es megosztott fiókba és más telefonra.

Más Sonoff eszközök vezérlése esetén az eWeLink app okosvezérlés (Scene) funkcióján át vezérelhetőek más okoseszközök (villanykapcsolók, kapcsoló relék, okoskonnektorok) bekapcsolása az érzékelt nyitás adta jellel.

A SmartWise DW2+-al ellentétben ellentétben, mely az ajtó/ablak nyitását és zárását egyaránt érzékeli és küld róla jelet, a Sonoff DW2 RF csak a nyitást érzékeli és csak erről küld RF riasztást!

Közvetlenül, RF Bridge nélkül is (!) összekapcsolható a SmartWise RF szirénával, és ajtó nyitás esetén megszólaltatható vele a vezetéknélküli, RF sziréna.

Terméktulajdonságok:

  • Ultra-alacsony fogyasztású mikroprocesszor
  • Csak a nyitást érzékeli és csak arról küld riasztást
  • Beépített antenna
  • Rögzíthető a termékhez járó kétoldalú ragasztócsíkkal, mely a termék tartozéka
  • Egyszerűen telepíthető és beállítható vezetékezés nélkül, falra könnyen felszerelhető
  • Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz
  • Alkalmazás: csak beltérre, nem csapadékálló!
  • Tápellátás: 1 db 27A elem (nem tartozék)
Adatok
Gyártó
Sonoff
Távvezérlési mód (ÉS kapcsolat)
RF 433 MHz adó
Cikkszám
SON-KIE-DW2RF
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek