Sonoff T1 EU 2C WiFi + rádióvezérlésű, távvezérelhető, érintős kettős / csillár villanykapcsoló
Sonoff T1 EU 2C WiFi + rádióvezérlésű, távvezérelhető, érintős kettős / csillár villanykapcsoló
9 490 Ft

Sonoff T1 EU 2C WiFi + rádióvezérlésű, távvezérelhető, érintős kettős / csillár villanykapcsoló

A Sonoff WiFi-s, az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, időzíthető okos lámpakapcsolójának legújabb generációja. A korábbi verzióhoz képest fel van szerelve 433MHz-en működő rádióvezérléssel is. Kettős, avagy dupla kapcsolós, azaz két külön lámpa vagy két fázisvezetékkel szerelt csillár is kapcsolható vele.
Garancia
Magánszemélynek 12 hónap
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1790 Ft
Már csak 1 db elérhető készletről
9 490 Ft
Részletek

A Sonoff T1 2C EU a Sonoff okos lámpakapcsoló termékcsalád legújabb, 2018. első negyedévben megjelent darabjának csillárkapcsolós verziója. Elődjéhez, a Sonoff Touch-hoz hasonlóan ez is elegáns üveg előlappal, érintőkapcsolóval van felszerelve. Beépített WiFi chip-jének köszönhetően internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról is vezérelhetjük a lámpakapcsoló ki/be kapcsolását, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az érintőkapcsoló segítségével a falon is kapcsolhatjuk természetesen a lámpát, ahogy egy hagyományos érintőkapcsolóval tennénk azt. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a bármilyen lámpa okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is fel vagy lekapcsolhatjuk a kívánt lámpákat akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Betörésmegelőzési megoldásként használva, beprogramozhatunk rajta időzített ki vhttp://www.marketcom.hu/sonoff-shelly-nagyker-disztributor/wp-admin/edit.php?post_type=productagy bekapcsolást, hogy a külvilág azt higgye, otthon tartózkodunk.A korábbi verzió Sonoff Touch-hoz képest az új verzió kapott egy 433MHz-en működő rádióvezérlést is, melynek köszönhetően hozzáilleszthető rádiós távirányító, valamint a termékcsalád rádióvezérlést alkalmazó alternatív kapcsolója is, amivel vezetékezés nélkül lehet rádiós alternatív kapcsolókat hozzákapcsolni a bevezetékezett kapcsolóhoz!ÚJDONSÁG (2018/11/17): A legújabb, v3.5.4 eWeLink app verzióval és a legfrissebb firmware-rel (készülék alapszoftverrel) a kapcsolórelé átállítható impulzuskapcsolás (billenőkapcsoló) üzemmódra, illetve beállítható arra is, hogy a bekapcsolást követően előre megadott időt követően kapcsoljon le, azaz lépcsőházi időzített kapcsolásra is alkalmas. Ez a termék 2 áramkörös kettős/dupla avagy csillárkapcsolós verziója, a szimpla kapcsolóért kattints ide!Terméktulajdonságok:
 • Érintőkapcsoló – az üvegelőlapon érintőkapcsoló és az aktív WiFi kapcsolatot mutató kék LED

 • EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló előlapja, ami a magyar szabvány szerinti előlap-méret, 34mm a teljes mélysége, a falba benyúló doboz szintén a magyar szabvány szerinti.

 • 433MHz-es rádióvezérlés támogatása – rádiós távirányítóval is kapcsolható, illetve Sonoff T1 rádiós alternatív kapcsoló kapcsolható hozzá.

 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a lámpakapcsolóval a világítást

 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink

 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a lámpakapcsoló aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)

 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer.

 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez

 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat

 • Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást

 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez isFontos: a WiFi-s lámpakapcsoló működéséhez nem csak fázisvezeték (ami minden korrekten bekötött kapcsolóaljzatban megtalálható), hanem nullavezeték is szükséges a kapcsolóaljzatban! A termékhez és a mobil App-hoz magyar nyelvű használati útmutató érhető el.


Tömeg0.14 kg
Méretek8.6 × 8.6 × 3.2 cm
Terméktípus

okos kettős / csillárkapcsoló


Szín

elegáns tejüveg felület


Vezérelhető áramkörök száma

2


Fizikai nyomógomb kapcsoló

dupla érintőkapcsoló


Impulzus kapcsolás?

igen (az eWeLink app 3.5.4 verziójától kezdve)


WiFi

igen


433MHz rádióvezérlés

igen, (de távirányító külön rendelhető, nem tartozék)


Távolról, interneten át vezérelhető

igen


Hangvezérléssel kapcsolható:

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis


Fogyasztásmérés

nem


Időzíthető

igen (időpont, ismétlődő időpont, timer/visszaszámláló)


Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)


Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT


Feszültség

90-250V AC, kompatibilis a magyar 230V-tal


Maximális teljesítmény

2 x 600W (2A)


WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)


WiFi titkosítási protokoll

WPA-PSK/WPA2-PSK


Működési hőmérséklet-tartomány

beltéri


Gyártó

Sonoff


Adatok
Gyártó
Sonoff
Távvezérlési mód (ÉS kapcsolat)
Wi-Fi RF 433 MHz vevő
Cikkszám
SON-KAP-T1EU2
Kérdezz, mondd el véleményed
Kérdezz, mondd el véleményed!
Hasonló termékek