Sonoff Micro WiFi-s 5V USB okosvezérlés

Sonoff Micro WiFi-s 5V USB okosvezérlés
Sonoff Micro WiFi-s 5V USB okosvezérlés
Sonoff Micro WiFi-s 5V USB okosvezérlés
Sonoff Micro WiFi-s 5V USB okosvezérlés

A Sonoff Micro egy 5V USB-s WiFi-s okosvezérlés, mellyel 5V USB-ről működő eszközök ki/be kapcsolása és 5V-s USB töltőről töltött eszközök/akkumulátorok töltése vezérelhető egyszerűen.

Garancia
Magánszemélynek 12 hónap
Várható szállítási idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
1990
Nincs raktáron
3 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Sonoff Micro 5V WiFi-s USB okosvezérlés a Sonoff 2020-ban megjelent új USB-s okosterméke. Segítségével 5V-ról működő USB-s eszközök, mint például 5V-s LED csíkok, USB-s ventillátorok, USB-s lámpák, USB-s telefontöltők okosvezérlését lehet egyszerűen megoldani.

Az USB okos adapter 5V-os bemenettel és 5V-os kapcsolt kimenettel rendelkezik, így segítségével szinte bármely USB-s eszköz ki/bekapcsolása egyszerűen és kényelmesen  vezérelhető, időzíthető, az interneten át akár távolról is távirányítható.

USB-s eszközök töltésének vezérlésére is biztonságos és kényelmes megoldást jelent: az eWeLink App-ban (visszaszámláló) timer vagy fix időpontra időzített kikapcsolás segítségével lekapcsolható az USB-s töltés, így megakadályozható vele az eszközök túltöltése és megnövelhető a töltött eszköz (pl. mobiltelefon) akkumulátorának az élettartama.

Kis méretének köszönhetően – hiszen nem nagyobb mint egy USB-s telefontöltő – akár utazáshoz is kényelmesen becsomagolható, és út közben akár egy szálloda WiFi hálózatára is rácsatlakoztatható.

Mint minden más Sonoff eszköz, ez is eWeLink APP, Amazon Alexa és Google Home kompatibilis, és Alexa, Google Assistant hangvezérléssel is irányítható

 

Terméktulajdonságok:

  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket.
  • Tápfeszültség: 5V USB
  • Vezérelt kimenet: szintén 5V USB (2,5A, töltésre max 1A)
  • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az USB-s vezérlés aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
  • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
  • Okoscsoportok – Hőmérséklet, páratartalom vagy más külső érzékelőkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is.
Adatok
Gyártó
Sonoff
Távvezérlési mód (ÉS kapcsolat)
Wi-Fi
Cikkszám
SON-REL-MIC
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek