PM Tline 30 TRI vezérlődoboz 3 fázisú csőbúvár szivattyúhoz
PM Tline 30 TRI vezérlődoboz 3 fázisú csőbúvár szivattyúhoz
175 990 Ft

PM Tline 30 TRI vezérlődoboz 3 fázisú csőbúvár szivattyúhoz

Garancia
Magánszemélynek 24 hónap
Szállítási költség
1990
175 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MEGA-PLUSZ Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

PM Tline 30 egy összetett védelmet nyújtó motorvezérlés. Működési elve azon alapszik, hogy a rövidrezárt forgórészű asszinkronmotoroknál (szivattyúmotorok elsöprő hányada) a feszültség és az áram fázishelyzete terhelésfüggő.Így, ha megváltozik a motor terhelése, megváltozik a fázishelyzet (cosinus fí). A cos fí érték megfigyelésével következtet a motor terheltségi állapotára így, ha nem kívánt tartományban működik a motor akkor a szivattyú védelem közbeavatkozik.PM Tline 30 beépítésével szondák telepítése és használata nélkül is megvédhetjük a szivattyút szárazon futás ellen (szondák kemény, vasas és mangános vízben nem tudnak nagy biztonsággal működni).A PM Tline 30 megvédi a szivattyúmotort:
  • Túlterheléstől

  • Túlfeszültségtől

  • Szárazonfutástól

  • Fáziskieséstől.Tline 30 használható automata és kézi üzemmódban. A egység kalibrációját célszerű automata üzemmódban elvégeztetni, ekkor az egység önműködően beállítja az áram és cos fi értékeket a szivattyú normál üzemmódja mellett. A folyamat végén a szivattyú biztonságos működéséhez szükséges értékek tárolódnak.A Tline 30 motorvezérlés 9,2 - 11 KW-os teljesítménytartományba eső szivattyúmotorok védelmére alkalmas.

Adatok
Gyártó
Agroázis
Cikkszám
PMTLINE30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek