PM Sline 20 MONO vezérlődoboz 1 fázisú csőbúvár szivattyúhoz
PM Sline 20 MONO vezérlődoboz 1 fázisú csőbúvár szivattyúhoz
82 990 Ft

PM Sline 20 MONO vezérlődoboz 1 fázisú csőbúvár szivattyúhoz

Garancia
Magánszemélynek 12 hónap
Szállítási költség
1790 Ft
82 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MEGA-PLUSZ Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

PM Sline 20 egy összetett védelmet nyújtó motorvezérlés. Működési elve azon alapszik, hogy a rövidrezárt forgórészű asszinkronmotoroknál (szivattyúmotorok elsöprő hányada) a feszültség és az áram fázishelyzete terhelésfüggő.Így, ha megváltozik a motor terhelése, megváltozik a fázishelyzet (cosinus fí). A cos fí érték megfigyelésével következtet a motor terheltségi állapotára így, ha nem kívánt tartományban működik a motor akkor a szivattyú védelem közbeavatkozik.PM Sline 20 beépítésével szondák telepítése és használata nélkül is megvédhetjük a szivattyút szárazon futás ellen (szondák kemény, vasas és mangános vízben nem tudnak nagy biztonsággal működni).A PM Sline 20 megvédi a szivattyúmotort:
  • Túlterheléstől

  • Túlfeszültségtől

  • Szárazonfutástól

  • Fáziskieséstől.Sline 20 használható automata és kézi üzemmódban. A egység kalibrációját célszerű automata üzemmódban elvégeztetni, ekkor az egység önműködően beállítja az áram és cos fi értékeket a szivattyú normál üzemmódja mellett. A folyamat végén a szivattyú biztonságos működéséhez szükséges értékek tárolódnak.A Sline 20 motorvezérlés 0,37 - 2,2 KW-os teljesítménytartományba eső szivattyúmotorok védelmére alkalmas.
  • Feszültség 230V

  • Garancia 12 hónap

Adatok
Gyártó
Agroázis
Cikkszám
PMSLINE
Kérdezz, mondd el véleményed
Kérdezz, mondd el véleményed!
Hasonló termékek