Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181
Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181
318 725 Ft

Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181

Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181
Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181
Kranzle 1152 TST tömlő dobos nagynyomású mosó s+t fejjel 412181

Kimagasló minőségű, német nagynyomású mosó. Rendkívül stabil és robosztus Roto-Mold váz. Nagyméretű kerekeinek köszönhetően terepen és lépcsőn is könnyen mozgatható. Vegyszer felszívóval ellátva.

Üzemi nyomás
max 130 bar
Max. nyomás
150 bar
Vízszállítás
max 600 L/óra
Garancia
Magánszemélynek 36 hónap
Garancia2
Jogi személynek/Cégnek 12 hónap
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1990
Már csak 1 db elérhető készletről
318 725 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
MEGA-PLUSZ Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Részletek

A Kränzle K 1152 TS T  hidegvizes magasnyomású mosó egy erőteljes, német minőségi termék.

 • Egyrészes Roto-Mold váz és így rendkívül stabil és robusztus
 • Terepen és lépcsőn is használható járómű
 • Beépített tömlődob lehajtható forgatókarral
 • 5 m-es hálózati csatlakozókábel kábelfelcsévélővel
 • Szennytisztító sugárcső nemesacél csővel (K 1152 TS T), Vario-Jet sugárcső nemesacél csővel és fokozatmentesen állítható sugárral a körtől a lapos sugárig, valamint magas és alacsony nyomással
 • Tartók a biztonsági kikapcsoló pisztolyhoz és a sugárcsövekhez
 • Easy-Start
 • Totalstop-rendszer
 • Tisztítószer felszívás

Kranzle-ről röviden:

Az 1974-ben alapított Kränzle vállalat világszinten a minőségi tisztítógépek vezető piaci szereplőjévé fejlődött. Kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre. Legyen szó akár a mosóihoz használt speciális kovácsolt sárgarézről vagy a dugattyúknál alkalmazott kerámia bevonatról. A csúcsminőség a márka kompromisszumoktól mentes egyértelműséggel megfogalmazott igénye.

Kranzle K 1152TST műszaki jellemzői:

 • üzemi nyomás, fokozatmentesen szabályozható: 10-130 bar
 • réz hengerfej
 • megengedett túlnyomás: 150 bar
 • vízteljesítmény: 10 l/perc
 • motor fordulatszáma: 2800 ford/perc
 • meleg víz bevezetése max.: 60 °C
 • szívómagasság: 1 m
 • acélsodrony-fonatos magasnyomású tömlő: 15 m
 • total STOP funkció
 • elektromos csatl.: 230V ~, 50 Hz Áramfelvétel: 11,0 A
 • súly tartozékokkal együtt: 31,5 kg

A Kranzle kizárólag a szakkereskedésekben kapható. Ez nem véletlen. Mert aki nagy igényeket támaszt az általa használt gépek minőségével és funkcionalitásával szemben, az professzionális szolgáltatást is vár el. Ez pedig speciálisan képzett és arra feljogosított Kränzle-szakkereskedőknél áll rendelkezésre.

Adatok
Gyártó
Kranzle
Teljesítmény
2,8 kW
Cikkszám
KRANZ1152TST
Miért a Kranzle?

Szivattyúfej speciális sárgarézből

A szivattyúfejet a Kränzle gyártja Németországban speciális kovácsolt sárgarézből és nagyon hosszú élettartamot garantál.

kraenzle-sargarez

Fokozatmentes nyomás- és mennyiség szabályozás

Minden magasnyomású tisztítónál pontosan beállítható az üzemi nyomás és így a vízmennyiség a mindenkori tisztítási feladathoz.

kraenzle-nyomasszabalyzo

Nemesacél manométer

Minden készülék nagyméretű, áttekinthető és glicerines-csillapítású nemesacél manométerekkel van felszerelve. Kränzle-minőség a részletekben is.

kraenzle-manometer

Nemesacél plunger (dugattyú) kerámia bevonattal

Minden magasnyomású tisztító kerámia bevonatú nemesacél plungerekkel van felszerelve. A nemesacél plunger pozitívtulajdonságai (jó hővezető képesség) egyesül a kerámia-bevonat pozitív tulajdonságaival (rendkívül kopásszegény felület). Ez egészen jelentős mértékben megnöveli a készülék élettartamát.

kraenzle-dugattyu

Szárazon futás elleni védelem és szivárgás-visszavezető rendszer

Minden magasnyomású tisztító plungerenként egy szövet karmantyúval és egy teflon-grafit gyűrűvel van felszerelve. A teflon-grafit kiváló siklási tulajdonságai lecsökkentik a súrlódási ellenállásokat és így a készülékben fellépő hőmérsékleteket. A készülékek ezért hosszabb ideig képesek a károsodástól mentesen víz nélkül működni = biztonság szárazon működésre. A plunger tömítő rendszerei között található vízpárna akadályozza meg, hogy a felszívott levegő a szivattyú tömítéshez juthasson. Ezáltal jelentősen megnő a plungerek és a szivattyú élettartama.

kraenzle-szarazon-futas

Bypass üzemmód

Minden magasnyomású tisztító átkapcsol csökkentett nyomású bypass üzemmódra a biztonsági kikapcsoló pisztoly elzárásakor. A víz szállítása kb. 10 bar értékű maradék nyomáson történik a körben. A TS (TOTAL-STOP) kiegészítő jelölésű modellek ebben az esetben lekapcsolják a motort. A szivattyú és a hajtás tehermentesítődik, ami az élettartam jelentős növekedéséhez és energia-megtakarításhoz vezet.

kraenzle-bypass

Korróziómentesség és hosszú élettartam

A korrózió miatti működési zavarok nem fordulhatnak elő. A szivattyú és a biztonsági berendezések vízvezető elemei nemesacélból vagy speciális sárgarézből készültek.

kraenzle-korroziomentesseg

Tömlődobok

A tömlődobos kivitelek maximális funkcionalitást nyújtanak, és elkerülik a nem felcsévélt magasnyomású tömlők miatti megbotlási helyek kialakulását. A nagyra méretezett tömlődobok akár 70 m hosszúságú magasnyomású tömlők használatát, és ezzel lényegesen nagyobb hatótávot tesznek lehetővé.

kraenzle-tomlodob

Rendezési elv

A biztonsági kikapcsoló pisztolyhoz, a szennytisztító sugárcsőhöz, a turbó tisztító sugárcsőhöz és a lapos sugárfúvókával rendelkező sugárcsőhöz való tartók, valamint az elektromos kábelfelcsévélő optimális munkafeltételekről és a tartozékokhoz történő gyors hozzáférésről gondoskodik.

kraenzle-rendezesi-elv

Roto-Mold váz

A K 1152 TS T gép, valamint a K 2000, a Profi és a quadro sorozatú gépek Roto-Mold vázzal rendelkeznek. Ez az egy darabból készített, rendkívül szilárd és nagy torziós merevségű keret gondoskodik a nagynyomású tisztítógép maximális stabilitásáról. A motor és a szivattyú jól védetten helyezkedik el a keretben, és így messzemenően el vannak szigetelve a kívülről érkező hatásoktól. A Kränzle vázai gyakorlatilag elpusztíthatatlanok.

kraenzle-roto-mold

Terepen használhatóság, stabilitás

A jó nagyra méretezett kerekekkel rendelkező, egy darabból legyártott és így rendkívül stabil és robusztus járómű (Roto- Mold) nehézség nélküli szállítást tesz lehetővé járhatatlan terepeken is, és a használat során gondoskodik a kiváló stabilitásról. A kisebb akadályok vagy lépcsők gond nélkül leküzdhetők.

kraenzle-kerekek

Védelem

Az integrált víztartály révén a legmesszebbmenőkig elkerülhetők a vízhiány miatti szivattyúsérülések. A szivattyúban többek között vízhiány - ami a károk legfőbb oka magasnyomású szivattyúknál - miatt okozott levegőbuborék-implóziók ezáltal szinte kizárhatók. A víztartály egyszerűen kikapcsolható, ha pl. külön tartályokból vagy egy tóból kell felszívni a vizet. A következő sorozatok rendelkeznek víztartállyal: Profi, quadro, therm valamint a helyhez kötött hidegvizes W sorozat.

kraenzle-vedelem

Termékbiztonság

A Kränzle-gépeket a CE-eljárásnak valamint a TÜV/GS-eljárásnak megfelelő vizsgálatnak vetették alá és tanúsították. kraenzle-termekbiztonsag
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Józsi
2021.09.23
Az eddigi tapasztalataim a géppel kapcsolatban nagyon jók. Kitűnően tisztít, jól hordozható és látszik rajta, hogy tényleg minőségi anyagokból tették össze ( masszív gépezet!). Szennymaró feje brutálisan jól takarít. A tömlődobja kifejezetten hasznos és jól használható! Otthoni felhasználáshoz minden igényt kielégít.
Hasonló termékek